Menu komunijne
 
 
 
Foto
Foto
Foto

 

Propozycja menu Komunijnego 1

 

1. Obiad:

  1. Rosół   (5 zł/ os)

  2. Płyta mięs (2.5k./ os.)   (52 zł/ os)

  • Rolada wieprzowa

  • Cordon blue z szynką i serem

  • Schab panierowany

  • Sakwa wieprzowa z pure ziemniaczano-porowym

  • Rolada drobiowa z warzywami julienne

                 - Kluski śląskie

                 - Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem

                 - Surówka z białej kapusty

                 - Kapusta czerwona gotowana
 
                 - Warzywa gotowane

                 - Sos pieczeniowy


3. Kawa/Herbata (25zł/os)

  • Owoce

  • Puchar lodowy

  • Tort okolicznościowy -płatne dodatkowo

  • Ciasto- płatne dodatkowo

 

4.Zimna Płyta  (32 zł/ os)

  • Płyta wędlin, mięs pieczonych,galaretek drobiowych, galantyn drobiowych, pasztet w cieście.

  • Sałatka wiosenna

  • Sałatka jarzynowa

  • Tatar wieprzowy

  • Pieczywo z masłem

 

5.Kolacja (35 zł/ os)

Płyta mięs (1.5k./os)

  • Karczek z pomidorem i serem

  • Filet w chrupiącej panierce

  • Kieszeń drobiowa ze szpinakiem i serem feta

    - Frytki

    -Ziemniaki opiekane z boczkiem i cebulą

    -Surówka z kapusty pekińskiej i słonecznika

    -Kalafior Panierowany

 

 

 

 

 

Cena bez ciasta i tortu: 149 zł/ osoba

Dzieci 0-3 lat (tylko miejsce przy stole)

Dzieci 4-8 lat połowa ceny

Dekoracja stołu w cenie

Napoje doliczane dodatkowo


Proponowana oferta cenowo może ulec zmianie

 

 

 

 

 

 

 

Propozycja menu Komunijnego 2

 

1. Obiad:

  1. Rosół  (5zł/os.)

  2. Płyta mięs (2.5k/ os.):      (52zł/os.)

  • Rolada wieprzowa

  • Cordon blue z szynką i serem

  • Schab panierowany

  • Sakwa wieprzowa z pure ziemniaczano-porowym

  • Rolada drobiowa z warzywami julienne

             - Kluski śląskie

             - Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem

             - Surówka z białej kapusty

             - Kapusta czerwona gotowana

             - Warzywa gotowane

             - Sos pieczeniowy


3. Kawa/Herbata  (25 zł/ os.)

  • Owoce

  • Puchar lodowy

  • Tort okolicznościowy- płatny dodatkowo

  • Ciasto- płatne dodatkowo

 

4.Zimna Płyta   (32 zł/ os.)

  • Płyta wędlin, mięs pieczonych,galaretek drobiowych, galantyn drobiowych, pasztet w cieście.

  • Sałatka wiosenna

  • Sałatka jarzynowa

  • Tatar wieprzowy

  • Pieczywo z masłem

 

5.Kolacja (do wyboru) (11 zł/ os.)

  • Zupa węgierska z bułkami bankietowymi

  • Barszcz z krokietem, lub pasztecikami z ciasta francuskiego

  • Bogracz z kluseczkami lub bułkami bankietowymi

  • Pierożki z mięsem (4 szt./ os.) z sosem czosnkowym


 

 

 

 

Cena bez ciasta i tortu: 125 zł/ osoba

Dzieci 0-3 lat (tylko miejsce przy stole)


Dzieci 4-8 lat połowa ceny


Dekoracja stołu w cenie


Napoje doliczane dodatkowo


 

 

Proponowana oferta cenowo może ulec zmianie

 

 

 

 

 

 


 
 
 
e-mail: restauracjamarcin@interia.pl
46-022 Zawada k.Opola, ul. Oleska 43
tel. 77 474 00 17
 
Witryna wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celach sesyjnych
oraz statystycznych. Więcej informacji w polityce prywatności.

OCHRONA I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH