Walentynki
 
 
 

PRZYSTAWKI:

1. Carpaccio z kaczki z sosem wiśniowym
(100g)

 

 

2.Roladka chrzanowa z ogórkami i salsą warzywną.

  ( 100g)

 

ZUPY:

 

1. Krem z cukinii z prażonymi pestkami dyni .

(250ml)


 

2. Delikatny krem kalafiorowy z grzanką serową.

(250ml)

 

 

 

DANIA GŁÓWNE       
               

1.Schab 'sous vide ' podany z carpaccio z gruszki , cebulką smażoną
                              i wykwintnym sosem pieprzowym

     ( 150g) .

 2. Pierś z kurczaka nadziewana oscypkiem ,serwowana z mieszanką
              warzyw grillowanych i konfiturą z żurawiny

(150g) 

 

 3. Duszony sandacz podany z mini warzywami
                      oraz sosem cytrynowym.

(150g )  

 

 4. Sałatka z grillowaną kukurydzą i kurczakiem ułożona na miksie
                 
sałat z dodatkiem awokado,gruszki oraz pomidorków ,
                                       skropiona sosem vinaigrette .

( 450g) .

 

 

DESERY:

 

 

1.Pudding kokosowy z nasionami chia z dodatkiem

(150g)             sosu z mango.


2. Suflet czekoladowy podany z delikatnym sosem z malin,

(200g)            gałką lodów bananowych i marakują.

 

 

 

Wszystkim zakochanym życzymy dużo miłości,

nie tylko dziś, ale każdego dnia.

Zespół Restauracji Marcin

 

 


 
 
 
e-mail: restauracjamarcin@interia.pl
46-022 Zawada k.Opola, ul. Oleska 43
tel. 77 474 00 17
 
Witryna wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celach sesyjnych
oraz statystycznych. Więcej informacji w polityce prywatności.

OCHRONA I PRZETWARZANIE DANYCH OSOBOWYCH